Fordøjelse

Fordøjelsesproblemer såsom forstoppelse, diarre, mavesmerter, eller luft i maven kan have en stor indvirkning på resten af kroppen og være årsag til funktionelle problemer, som fx lændebesvær og hofte-lyskesmerter.
Derfor vil min undersøgelse og behandling ofte tage udgangspunkt i fordøjelsesystemet, såfremt du også har problemer med dette. 
 
Ved at forbedre fordøjelsesystemet optimeres immunforsvarets evne til naturligt at heleog det er derfor en vigtig faktor for selve behandlingen. Mellem 60-70 % af immunforsvarets celler findes i tarmene og det må derfor ikke undervurderes, hvor stor en betydning en god tarmflora kan have for både det mentale og fysiske. Desuden er tarmene det område i kroppen, udover hjernen, hvor der er allerflest nerveforbindelser og komplekse kemiske signaler, som giver information til resten af kroppen inkl hjernen om hvad der foregår indeni os.
 
Behandlingen af fordøjelsesproblemer vil først og fremmet være en dyb manuel behandling, som er baseret på osteopatiske teknikker. Men også en samtale om evt intoleranceproblemer overfor visse fødevarer, generel kost og kosttilskud.
Dette er for at maksimere effekten af behandlingen på kortere tid.  
Alice Heilesen | Slienvej 12, Dybbøl, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 21 61 47 61