Behandlingsmetoder

Jeg arbejder med kroppen som en helhed og derfor vil både undersøgelse og behandling inkludere flere områder. Hver person er individuel, og dette kræver en individuel tilgang. Jeg tilrettelægger derfor hver behandling specifikt, således at forløbet kan blive så effektivt og optimalt som muligt. Som en vigtig del af klinikkens koncept er der er afsat god tid og en normal behandling vil derfor minimum vare 45 min.

Jeg arbejder primært med mobiliseringsteknikker af muskler og led, men inddrager derudover også lette manipulationsteknikker samt massage. Jeg arbejder desuden med mobilisering af kæbeled og ansigtsmuskler, som kan have en gavnlig effekt på flere områder, men særlig hovedpine.

Desuden er der også mulighed for få akupunktur behandling.

Som en del af min behandling vil der altid være mulighed for at få instruktioner i relevante øvelser. Disse øvelser vil kunne udføres derhjemme, så det bliver lettere og mere tilgængeligt at bibeholde det opnåede resultat. Øvelserne bliver grundigt gennemgået, og der vil medfølge et øvelsesark med instruktioner.

 

Alice Heilesen | Slienvej 12, Dybbøl, 6400 Sønderborg  | Tlf.: 21 61 47 61
Fysioterapi med fokus